god morgon!!

jag vaknade ganska tidigt idag grund av min ögon, det kliade som fan.. känns som nån pinne i ögonen..

och det blev bara mer mer ljusare ute varje dag nu, det märkte jag.. det börjar också bli mörkt lite sent efter kl 4 ungefär.... så våren är på G... äntligen ;-)

nu har jag jobbat ca 2 veckor på dagiset, är stormtrivs där... kände väldigt bra att jobba där, bättre personal, kan samarbeta med dom också och allt...  skulle ha skrivit på anställningsavtalet i torsdags men det blev något struligt med min handläggare så vi får vänta till nästa vecka... är jättetråkigt tycker jag!! chefen vill få de gjort att jag skulle skriva på, men jaja.

jag har jobbat med en tjej i köket också, men nu har hon slutade i fredags, så jag blir mer ansvarig i köket, inköplistan, beställa varor m.m.. men kommer att samarbeta med en person på jobbet så det känns jättebra att få stöd ibland... det blir kul utmaning tycker jag faktiskt, mer självständig och allt.. ;-)

jag insett att jag är inne på vuxenlivet, det känns jävla underbart....  jag har slitit i hela 7 månader att få en jävla ett jobb.... vilket är det INTE lätt att få ett jobb jag kan LOVA.. jag är glad att jag valde dagis än posten.. många tyckte det var klokt beslut.. visst det är det...  jag tänker på framtiden såklart...  toppen toppen...


jaha på tisdag är första febrauri - närmare till alla hjärtans dag... vad ska ni göra då???!!
vi har ingen planer, brukar ta sista minuten eller överraskar han mig? vem vet.. ;-)



bilden: lånad av google...



ciao

ett år UTAN dig!

igår blev ett år utan dig, min lilla älskade hopp opp lämnade oss på gården och åkte iväg till nya ägaren, istället för vi åkte och slaktade honom...:/ är glad att ägaren vill ha honom....

jag vet att du har så bra hos nya ägaren du får massa kärlek och allt som du behöver... :) du är en riktigt busfrö vet jag :D

Uppför dig nu ordentligt mot ägaren du... min lilla älskling!!!



bilden är lånad av ägaren som äger till hopp opp.. :)
har ingen bild på honom i datorn så den får duga :)
han har förändrats väldigt mycket när han åkt ifrån oss... :)

visst är han fin nu i verkligenhet? =)
mycket vältränad & riden.. :)



lovely friday ♥

äntligen idag är fredag!!

Det är min allra sista veckan som ledigheten, jag börjar allvar på måndag på dagis, det ska bli SKIT kuuul!

jag ser verkligen fram emot till denna dagen som jag ska börja! *toklängtar*
idag sov jag lite lite FÖR länge än det brukar vara, jag sov nästan till 11 idag, skönt faktiskt, bara tog de lugnt idag bara tvättat kläder & lakan..  städat lite och chillat inför tv:n & mös massa med min baloo... 
sen pappa kom hem så vi åkte iväg & handlat mat lite inför gott helg. :)


nu vill jag njuta av sista helg innan jag börjar in på arbetslivet, vaknar varje tidiga morgonar som jag har inte gjort på flera månader, det blir konstigt, men jag hoppas jag kan vända dygnet och vana rutin när jag har börjat jobba.. ;-D men åh jag längtar skitmycket nu...

lovar det gick alldeles för fort att jag får verkligen börja på redan måndag, än det skulle vara spikad den 31 januari, men tack & lov att arbetsförmedlingen fick mej godkännelse och sånt.. nu tänkte jag bara kör på måndag, wowha. jag hoppas chefen uppskattar det att jag fick börja på måndag som hon ville jag skulle börja på måndag, jag måste tacka henne att hon behövde mig!! jag uppskattar det verkligen!!!!


vi ses!




höstas bild...
men vill ha vår nu för fan! kom nu, bort med snö!!!!


10:e JANUARI

okej okej, jag vet jag är skitkass att uppdatera på blogg..

känner inte alls idé att uppdatera medan jag är hemma i vardagar, så varför skulle jag göra det...
nu uppdaterar jag för att jag vill berätta lite lite glad nyhet ;-)


Jag har fått " praktikplats " på nytt ställe där i Uppsala..  jag börjar den 1/2 som är spikat ;-)
dom har möjlighet att anställa mig senare, men just nu kan dom inte svara på frågan för att dom vet inte hur jag är på jobbet och så så dom vill vänta, men jag ska nog praktiksera i 2 månader, men möjlighet att få förlänga praktik om dom är fortfarande osäker, så förlängas fram till 6 mån max sen dom måste anställa mig lixsom.

och min dövkonsulent i uppsala frågade om jag kan jobba tre olika ställe som om dom behöver mig in som extra personal om någon är sjuka, men jag kommer jobba mest på luthagen, dom har tre olika ställe som egen företaget därför jag kan ställa in, jag tvungen säga ja för jag måste få göra något än bara gå omkring i hemmet, jag är SÅ öppen på alla förslag..
så jag jobbar mest på luthagen, även också kommer till rackarberget & årsta, men blir kul att få prova olika ställe man kan aldrig trötta på ;-) än bara samma ställe jämt.

jag jobbar som " kock , barnskötare , personal " jag vet inte vad ska kalla för ;-p .

jag hoppas verkligen att dom kan anställa mig 100% så jag kan vara trygg med min ekonomi det har varit tuffare än vad jag trodde.. men jag är glad att jag har kämpat i halvår att få ett jobb, men det är bra att börja med praktik först så dom kan innan anställa mig :)

jag är glad... ;-D

jag kommer att uppdatera framöver när jag har börjat jobba på dagis.. ska bli riktigt kul & tuffa utmaningar på dagis..  många barn är säkert busiga ;-)



må gott!





god fortsättning på det nya året...

ja jag har varit tom i huvudet, vet inte vad ska jag skriva om♥...

men jag tänkte att jag skriva lite sammanfattningen under 2010.


♥ planering massor inför studentdagen
♥ studentdagen
♥ student-fest hemma i borlänge
♥ en het sommar
♥ min födelsedag
♥ till tunisien i 1v.
♥ 4 år med kärleken
♥ börja jobba i posten i 1 & ½ månad
♥ julafton
♥ blev sjuk
♥ min farmor blev inlagt i sjukhus, kämpa på, farmor ♥.
♥ nyår
det ser ut min året 2010.

men

2011 har jag stora mål som jag vill få att gjord;

♥ körkort
♥ köpa en bil
♥ bli anställd hos en firma, snaaart.
♥ ta terrängskort (snöskoter)
♥ resa något.
♥ fundera att boka en resa till thailand till 2012.
♥ skaffa en lägenhet
♥ gå ner i vikt, HAHAHA

det är mitt nya mål i alla fall!



god fortsättning.. (: