dagens meny:

spenatsoppa m ägg ;-P


skulle ha tagit ugn saffranfisk m potatis men jag åt tacofisk på jobbet så sket jag i... det får bli spenatsoppa!!
mumsigt!!


bilden är lånad från "google"...  låter det lockar er? :-)

anställningsavtal!

nu är det helt klar med kontrakt, det känns verkligen bra nu, jag får börja 1 mars som 100% tjänst istället för 80%. det känns himla BRABRA!! 

Jag ska köra med nya schema den 1 mars, jag får gå in på barngruppen efter kl 2, det känns himla bra flesta barnskötare jobbar bara 80% och en del är sjuka så det är ganska brist på personal, men det funkar bra ändå vi anpassar varandra, så ingen problem....
längtar till 28 feb då det ska vara klar med nya schema och så..  det blir säkert superbra!


fattar inget att jag går INNE på arbetslivet på ALLVAR, får riktiga lön, jag fattar inget, jag har alltid få bidrag hela i 4 år, nu det är fett riktiga lön...  wow, jag har kämpat hela i 7 månader att få en jäkla bra jobb, jag är glad för det! Det är bra att börja med någonstans, jag är helt öppen på all förslag, jag tar det som det finns!


aja ska gå och kolla på tv m kärlek! ♥

LOVE ONE

åå jag kom på att Love one har gått bort i 8 år nu, jag pratar om hon var en häst... hon är mor till hopp opp som jag pratade tidigare... Hon har fått fina 6 hästar, hon var helt underbar avelsto...  en väldigt bra mamma till alla sina "barn"..
Hon var väldigt gammal och hon är väldigt lätthanterad och allt, hon är värd för det, jag var glad att jag tog hand om henne i några år innan hon försvann, pga hennes ålder & väldigt sämre.
hennes farfar är världens elakaste häst som hette Nevele Pride, han har vunnit många pris hans liv, men sjukt han är skitelak avelhingst.
själv har aldrig träffat Nevele Pride sen jag födde, kanske min mor har sett honom någon gång, men det  känns lite tråkigt tycker jag, men hörde att han är fin avelhingst i alla fall, jag antar att Hopp opp hade lite ärv av hans mors farfar, nevele pride i blod.... Hopp opp sparkade mycket, bet en del, och var galen ofta & känslig men inte jämt, beror på hans HUMÖR!!  men övrigt han är otroligt snäll, han var ganska galen när han kom till oss från träningen där han passar inte in, jag tvungen hantera honom bli en bra häst, jag kämpade i helår att få honom en bra självtroende, han blir mer och mer snäll och lugn & gärna lyndad, men han kan gärna vara knäpp i sina dagar ibland ;-p . men jag har gjort en del bra uppfostran för honom att han ska bli en bra häst... men nu är han såld vidare till nya tjejen hade honom nu ett år. jag är glad för det, jag hade ingen TID att sköta honom när jag pluggade i örebro, han förtjänar bättre att hos nya ägaren där hon får väl uppfostra honom vidare ;-)


bilden är lånad i google. Nevele pride på bilden, visst han är fin?
han dog 1993 pga hans sjukdom tarmen, om jag förstod rätt...


otroligt vacker häst!

vila i fred både Love one & Nevele Pride.


jag är kass!

att uppdatera min blogg här, jag vet vet...    (:
jag skriver bara när jag har tid & lust..

nu ska jag försöka uppdatera så ofta jag kan så mina föräldrar kan förfölja mig i vardagar, när vi bor långt ifrån varandra, så dom kan läsa min blogg i vardagar så dom vet hur har jag för det i vardagar.

det har visst hänt några saker, som jag har inte berättat i offentligt än, fortfarande inte än, jag kommer att berätta nästa blogg eller två nästa. vi får se...

ni blir nog ännu mer nyfiken!! ;-) jag säger inte alls nu, utan ni får gärna gissa själva..

det blir tufft nu framöver, jag vet inte hur ska jag hinna att uppdatera blogg så ofta, men jag ska försöka i alla falll.

jag blir ofta trött varje dag efter jobbet, så jag vill bara de ta lugnt och strunta i datan & kolla på tv istället & umgås med min karl såklart..
jag är inte utbränd än, men man vet aldrig, jag får INTE stressa mig, jag är inte stressig än, jag får ofta rast på jobbet så jag kan få ner varv ibland, så jag kan sitta och leka med barn ibland få mig lugna ner istället för att forskuera mig på köket, jag kommer bara in på några avdelningar och gärna leka med barnen ibland, det känns skönt att få flexitid ibland så jag tvingar mig inte alls att tillbaka till köket och fortsätt med mina uppgifter,HAHA.. vill gärna sitta och tillbringa med ungarna i flera timmar. dom är så goa & söta barn!


vill fråga till alla: HAR NI LÄGENHET SOM ÄR UTHYRES i uppsala trakten mer än 6-12 månader? HÖR AV DIG TILL mig.. jag skulle bli glad då!!



puss&kram

motto: glöm igår, lev för idag och be för imorgon (-: